Sweet saturday

Igår blev en ganska stillsam dag för mig. Jag städade, åkte till Valhalla och simmade, köpte lite nya strumpbyxor på H&M och sedan åkte jag hem till min pojkvän. Vi åt mat, såg film och myste bara. 
 
Idag har jag hittils klivit upp och druckit kaffe, varit och handlat mat och påbörjat förberedelserna inför kommande danslektioner. Jag är väldigt trött i kroppen just nu, så jag kommer antagligen inte göra så mycket mer idag än att sitta hemma och pyssla med lite saker och äta mat. Imorgon har jag dansklasser mellan 12-14 och sedan ska jag och syrran försöka komma ut och fotografera lite. 
 
 
Jag är så glad att det börjat komma sådant här i affärerna! Raw-godis. Det innebär att man aldrig mer behöver äta skräpgodis, även när man inte orkar göra eget. Jippie! Visst är det dyrt, men för mig innebär det bara att jag köper och äter lite mindre. Kvalité över kvantitet och sådär. Sötsuget stillas ju egentligen efter ganska lite, men köper man hem en stor godispåse äter man ofta mycket mer än man egentligen orkar och så mår man bara illa sedan.
 
Dessa innehåller bara frukt & nötter och är supergoda.
 
 
 
Sushi = Gratis när man är stammis på det lokala sushihaket. Saweet!
 
 
Emma