Vardag Lycka, sushi

ÄNTLIGEN!

De senaste veckorna i mitt liv har varit helt magiska. Från att ha varit nere i en djup depression till att känna livsglädje, motivation och energi som sprudlat från tårna till fingertopparna, vilken känsla slår det?
 
Denna nyfunna lycka har nog sitt ursprung i flera olika faktorer. Jag har börjat med en ny medicin som ska stabilisera mitt humör och jag vågar nog påstå att den fungerar. Jag har mindre humörsvängningar, mindre ångest och mer kraft. Jag känner mig inte som en slav under mina känslor, utan som en stark person som kan göra saker jag egentligen är livrädd för och som vågar älska trots rädslan och risken att hjärtat kan brista. 
 
Jag har fått ett nytt jobb som danslärare, extrajobb visserligen, så är i full gång att söka mer jobb. Just nu känns det faktiskt som att jag skulle klara av ett heltidsjobb, men samtidigt vill jag inte ta mig vatten över huvudet och riskera att bli utbränd eller falla tillbaka i en depression på grund av stress. Jag vill vara varsam, känna tacksamhet över hur allting är nu och göra mitt bästa för att bevara lugnet, kärleken och harmonin som bor i min kropp nu. 
 
 
Danslärare för knatteskutt, oh yea
 
Ja, jag har klistermärken från Frozen på min mobil!
 
 
 
...& I still love sushi.
 
 
Ha en fin lördag!

Emma