Silver linings

Ikväll är jag bara hemma och vilar mig. Det har hänt en del mindre roliga saker på sistone och jag är i bed-mode för det mesta nu. Många krig tar plats vid dessa tillfällen, i det trånga utrymmet i mitt huvud. Oftast i tystnad, men ibland rusar mina små soldater ut i attack. Plötsligt och fullkomligt obegripligt för omgivningen. Det är ensamma strider, skändliga och skuldbelagda. Mina soldater har inga uttänkta strategier för striderna, så jag förlorar varje slag. 
 
Emellanåt råder tystnad. Ikväll känns det som att yxorna är begravda och jag kan andas och minnas det som är bra. 
 
På söndag reser jag till Spanien, närmare bestämt Sevilla. Jag åker med min lillasyster, mamma och mormor. Det ska bli så otroligt skönt! Vi ska bo på ett jättefint fyrstjärnigt hotell, njuta av solljuset och värmen och se staden. Det som ska bli mest spännande är att vi ska besöka några ställen där de spelar in vissa delar av Game of Thrones! 
 
Håhå, vad mer, jag fixade mitt hår i veckan. Jag fick mina slitna toppar bortklippta och färgade det hos Nikita Hair i Nordstan. De gjorde min utväxt mörkt rågblond och "silvrade" till längderna. Jag blev jättenöjd, nu känns och är håret mycket friskare och vackrare. Jag planerar att låta det växa ut nu, saknar att ha långt hår. 
 
Jag fick höra av en person att mitt hår ser ut som en alvs på bilden till vänster, bästa komplimangen! Jag ska låta bli att bleka det mer nu så kanske det kan bli lika långt som en alvs också. Jag har faktiskt haft tur med genetiken där, mitt hår kan bli riktigt långt om jag bara ser till att vårda det ordentligt.
 
 
 
Nu ska jag återgå till bed-mode. Filtar, glass och Parks & Recreation.
Jag önskar världen en mysig fredag. Pussen. 
 
Emrielle
#1 - - Anonym:

Kan inte du skicka en bild på hur du har färgat ditt hår om du vill. Du är min hår-inspo nr 1 och så småningom ska jag se till att hitta en ljusblond färg som passar mig med. Du är så fin på bilderna! (Och i verkligheten).

Svar: Hur det ser ut eller hur menar du? Nu färgade jag ju hos frisör senast, bad om en svag ombre, kall rågblond utväxt och vita/silvriga längder. Innan bara blekte jag skiten ur det och använde silverschampoo och andra liknande produkter. :)
Emrielle