Bara en torsdag i november

Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen, men det har sina orsaker. Efter att jag kom hem från Sevilla har jag varit sjuk, både i någon slags förkylnings/feber-grej och i ...huvudet... jag har spenderat den mesta tiden i sängen med min pojkvän som också blev sjuk. Vi har badat i svett, druckit juice och kollat på serier, typ. Förutom det är jag som vanligt novembersjuk och vet inte riktigt hur jag ska få tillgång till de rationella delarna i min hjärna. Jag har väldigt mycket att ta itu med nu, såväl praktiska saker som emotionella. Tänk att det kan vara så klurigt att lyckas bli ett funktionerande kugghjul i samhällsmaskinen, trots att man i 23 år har tränats upp för just detta syfte.
 
Jag försöker hitta orken att redigera bilderna från Spanien, jag vet att lillsyster är otålig... men det kommer! Det är så många bilder bara och jag vill lägga upp allt i ett enda långt inlägg om hela resan.
 
 
Imorgon åker jag och Alice till Lund för att fotograferas. Det var längesedan nu, så det ska bli väldigt roligt. Det blir nog vackert nu när vi har samma hårfärg med. Trivs så himla bra i ljust hår! Trodde jag skulle sakna det röda mer faktiskt. 
 
 
Bild av Högabo Photography. Se fler bilder från en av sessionerna här!
 
Nu ska jag städa och sedan kommer min kärlek hit. Jag längtar som om jag inte sett honom på ett år trots att det bara var några timmar sedan. Jag har ett törstigt hjärta. Eller något sådant.
 
 
Emrielle