Vegan Qinoa, Vegan, aubergine

Stekt aubergine med qinoa

Alltså rawfood i all ära, men vissa saker är så otroligt goda när de är tillagade. Stekt aubergine råkar exempel vara bland det godaste jag vet. Idag åt jag det tillsammans med vit qinoa och en sallad bestående av ruccola, körsbärstomater, soltorkade tomater och rödlök.
 
Jag tycker att det blir allra godast om man skär auberginen i cm-tunna skivor och steker i ca 5-10 minuter i margarin och svampbuljong. Till en halv aubergine har jag ungefär 1 buljongtärning, men det är en smaksak. (Det är alltså lyxvarianten, för en hälsosammare måltid rekommenderar jag kokosolja och en mindre mängd buljong, alternativt havssalt) 
 
Voilà!  
 
 
 
Eat well, live well! 
#1 - - gia:

så gott :) testa stek i olivolja och ta en klick naturell yoghurt till (eller tzatziki) :)
ha det gott

#2 - - elin:

men gud vad gott det ser ut!

Svar: Bland det bästa!
Emrielle

#3 - - iisa:

mums så gott det såg ut :)

Svar: Det var riktigt gott!
Emrielle