Vardag Henna, Patriciabaletten

Good mornin' reality

Idag är det dags för mig att sluta ha lov och ta tag i vardagen! Jag ska slänga lite gamla möbler som jag inte ska ha kvar med faren min senare, och kanske köpa ett nytt skrivbord ifall jag hittar ett jag vill ha. Sedan ikväll är det första träningen med Patriciabaletten för terminen, eller ja, första fikat. Det känns skönt att komma igång igen, fastän lite jobbigt för jag har en del saker hängandes över mig från skolan som jag måste göra. Men, SPRING IS COMING! Blå himmel idag och tankar om värme och ljus gör att det känns lite lättare. 
 
Lilla jag idag med hängande läpp. (Är gladare än jag ser ut.)
 
 
 
Det är svårt att få till en rättvis bild av mitt nyfärgade hår, jag har färgat med henna/ört-blandning, vilket gör att det blir ett väldigt subtilt resultat. Jag är inte helt nöjd, vill ha det lite ljusare egentligen och lite mer kopprigt. 
 
 
Kärlek!
#1 - - Sara:

Vet du hur det fungerar att färga med Maria Nila Colour ovanför hennafärg från Lush? :)

Svar: Det fungerar säkerligen alldeles utmärkt! Jag lade i färginpackningen från Maria Nila på mitt hennade hår och det blev ett jättefint resultat. :) Kan inte tänka mig annat än att det fungerar lika bra på Lush's hårfärg.
Emrielle