För perfekta Hollywood lockar

Jag letade länge efter den perfekta locktången som kunde få till de stora, drömlika lockarna man vill ha. Jag vet inte hur många olika locktånger jag haft, men den överlägset bästa är definitivt OBH Nordica Artist Conical Curler. Den kostar 399 och finns att köpa här.
 
Artist Curler har inget handtag, utan man snurrar själv hårslingorna kring den, vilket gör att man kan bestämma exakt hur man vill ha sina lockar. Locktången är tjockare i roten och blir tunnare längre ut, så att man kan variera storleken på lockarna. På alla tre bilder nedan har jag använt denna locktång på olika vis (den sista bilden är på min vän Anna) så att ni kan se hur många olika sätt man kan använda den på.
 
 
För dessa mindre lockar använder man helt enkelt den smalare delen av locktången och sprayar bara håret efteråt, så är det klart. Tadaa! Det går också att göra mer korkskruvigt med den.
 
 
 
För ett mer vågigt och Hollywood-lockigt resultat som på bilden nedan, använder man den större delen av locktången. Ett tips är att också kamma ut lockarna efteråt, innan du sprayar dem. Då blir de mer vågiga.
 
 
 
På Anna tog vi majoriteten av håret och gjorde stora, lösa lockar, för ett hår som vill se vildvuxet ut. Vi använde den tjockare delen av locktången här.
 
 
 
Curl that hair!
#1 - - Johanna:

Fint!

#2 - - Johanna:

Fint!

Svar: Tack :)
Emrielle

#3 - - Ninni - Foto & Vardag:

De e ju så fint :))

#4 - - Tess:

Riktigt fint hår!
Min blogg är ny och jag hoppas att du orkar klicka dig in och ser efter vad du tycker :)

Svar: Tack så mycket :) Visst, jag kollar in!
Emrielle