Kosmetika, Vardag Lush, fairydust, santababy

Merry christmas and lush stuff

God annandag jul! Jag dippade lite på julafton och blev sängliggandes igår. Så kan det gå. En sak är dock fantastiskt härligt och det är att den 22:e vände det och började gå mot ljusare tider. Det är en väldigt härlig tanke, att tänka att för varje dag blir soltimmarna lite, lite längre. Det handlar väl bara om några seunder i nuläget, men snart blir det större skillnad! Det går år rätt håll!
 
Jag tänkte lite på det här med att alla människor har olika saker de piggas upp utav. Det kan vara harmlösa och hälsosamma saker som varma bad, träning eller umgänge. Det kan också vara lite mer harmfulla saker såsom shopping med kreditkort, överdriven besatthet av sociala medier, spelmissbruk eller rentav livsfarliga saker såsom rökning, alkohol och drogberoende. Själv är jag väldigt förtjust i och piggas upp och blir glad av materiella saker, i synnerhet kosmetika. Känslan när en box med Lush-grejer anlänt i brevlådan är nog lite väl härlig (särskilt illa när man egentligen inte har råd) Det är ett rus, något som dock inte håller i sig särskilt länge. (Kul också att Lush är ett annat ord för Alcoholic.....) Precis som med droger behöver man ganska snart få tag på nästa fix för att uppnå den glada känslan igen.
 
....but we are living in a material world, and I am a material girl. Dricker iallafall inte. 
 
Jag hoppas att ni alla hade en härlig jul iallafall, med kärlek och god mat och kanske en rolig klapp eller två.
 
Nedan ser ni två absoluta livsnödvändigheter. Santa Baby kletade jag på mina läppar på julafton. Den doftar, som typ alla Lush's grejer, helt fantastiskt och sitter som berget, men var ändå lätt att tvätta bort. 
 
 
 
Vanilla Nicecream (Två frysta bananer mixad med en fryst banan + 1 tsk vaniljpulver) och så lite hallon till det, yum! Och Fairy Dust kroppsglitter, också extremt nödvändigt. För gråa vinterdagar. (Lush.se)
 
 
Emrielle