Vardag Patriciabaletten, Rawfood, affirmationer, balett, funkykidz

När 2014 går mot sitt slut

Nu är det inte långt kvar på 2014. Skönt, tycker jag, för det har varit ett ganska kaotiskt år för min del. Igår satte jag mig ner och skrev ett A4 om hur jag vill bemöta 2015. Det var inte nyårslöften direkt, utan snarare affirmationsliknande påståenden som jag vill ha med mig.. 
 
Exempel, ett av dem lyder:
"Jag ser varje motgång som en utmaning och förstår att dessa inte innebär att jag är ett misslyckande. Underkända tentor, nekade jobbansökningar, relationsuppbrott med partners och vänner är allt en del av livet, och jag definieras inte utav det som råkar hända mig, utan av hur jag hanterar det och väljer att gå vidare."
 
Jag har också börjat skriva lite på mina mer konkreta nyårslöften (jag är tokig i att skriva sådana här typer av listor och dokument) Ett av dem är att jag ska göra varje recept i min nya bok "Rawfood for everyone" innan året är slut, det är 300 recept! Jag tycker nog att det kan vara rimligt ändå, vissa av dem är väldigt enkla, medan vissa är mer avancerade. Efter 2015 ska jag vara en grym Rawfood-kock! 
 
 
 
Jag har också tänkt ta upp klassisk balett igen. Sedan jag gick ut gymnasiet (jag gick det estetiska programmet med dans-inriktning) har jag bara dansat i Patriciabaletten, vilket är en studentförening och trots namnet så dansar vi faktiskt inte balett, och som danslärare för Funkykidz. Missförstå mig inte, både Patricia och Funkykidz har varit sjukt roligt och jag ska fortsätta i Patricia, men jag kan sakna den stränga balettläraren, det hårda pressandet för att komma ner i splitt och allt det där. Balett är dessutom en väldigt bra grund för alla andra dansstilar.
 
Har ni börjat klura på era nyårslöften ännu? 
Jag kommer nog komma med en färdig lista inom kort...
 
Kärlek och kärlek i massor!
 
Emma
#1 - - s a w o -:

Jag går på balett och älskar det :)

Svar: Ja, det är underbart!
Emma-Josefin

#2 - - Annsoh:

hoppas du haft en underbar jul! händer det något kul på nyår :)?

#3 - - ♀ THE REVOLT ♀:

Jag har aldrig provat på Rawfood faktiskt ^^

Svar: Det är väldigt gott och framförallt extremt hälsosamt! Att baka rawfood går också väldigt fort och är inte svårt. Rekommenderas! :)
Emma-Josefin